internationaal

Californië
Morris Netherton (1935-2020), de ‘oervader’ van de reïncarnatietherapie heeft een plek in de harten van veel therapeuten. Zijn kennis en praktische ervaringen zijn op z’n minst fenomenaal te noemen.
Hij laat in Californië een organisatie na die geleid wordt door dr. Thomas Paul, de laatste therapeut die hij opleidde voordat hij met pensioen ging.
Meer informatie over Morris Netherton en het  Past Life Regression Center kun je vinden op hun website: 
www.pastlifetherapycenter.com

Israël
ATARA = Association for Transpersonal And Regression therapy is de beroepsvereniging van reïncarnatietherapeuten in Israël, die begin deze eeuw werd opgericht. De website www.atara.org.il, is in het Hebreeuws, maar als je informatie wilt kun je die opvragen bij de Engels-sprekende secretaresse Bilha Shachal, bilha5@012.net.il.
NVRT begunstiger Jopie Dychtwald, die de RT-trainingen in Israël mogelijk heeft gemaakt, is in de Nederlandse taal bereikbaar via haar e-mailadres yd@netvision.net.il of telefonisch op nummer: +972 4 9841557.

Suriname
Palither:
Stichting Past Life Therapie Suriname werd opgericht op 9 juli 1998 door dr. Ronald van der Maesen, psycholoog en drs. Robert van Kanten, gynaecoloog. De stichting verzorgt lezingen, cursussen Persoonlijke Groei, workshops/trainingen en leidt Past Life therapeuten op in Suriname.
Voorzitter van Palither is Cecilia Manichand, te bereiken via het secretariaat Palither per e-mail: ceciliamanichand@sr.net.
Mobiel/app: (597)8842055

VPST: Vereniging Past Live Therapeuten Suriname.  De secretaris van VPST is Sharmila Manbodh en per e-mail te bereiken: sharmila_manbodh@hotmail.com.

Oostenrijk
AARRR: Austrian Association for Reincarnation Research and Regression is de Oostenrijkse beroepsvereniging voor reïncarnatietherapeuten in Oostenrijk die in 2006 opgericht werd. https://www.rueckfuehrungsverband.at/ueber_uns.html